Online Coaching

In een tijd waarin computers, tablets en mobiele telefoons een steeds groter onderdeel van ons leven uitmaken is het ondenkbaar geworden als coaching/personal training zich niet daarin mee ontwikkelt.

Vanaf heden is er dan ook de mogelijkheid om online gecoached te worden. Met onze nieuwe app coachen wij je door je training heen en leer je wat je moet eten om jouw doel te bereiken. Je kan op elk moment vragen stellen aan je coach en krijgt net dat steuntje in de rug op het moment dat je het nodig hebt.

Wil je meer weten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • * velden zijn verplicht.

Contact

PT Mesacosa
Prins de Lignestraat 24
6161 CZ Sittard-Geleen


PROJECT GAAP

PROJECT GAAP

Geplaatst op: 2018-12-20

Heeft u slaapapneu? En bent u al in behandeling hiervoor middels een C-PAP of MRA? Maar voelt u zich nog niet zo fit als u zou willen? Daarnaast heeft slaapapneu een sterke samenhang met hoge bloeddruk, diabetes, ...

Lees meer Meer nieuws
Online Coaching

Online Coaching

Geplaatst op: 2018-12-20

In een tijd waarin computers, tablets en mobiele telefoons een steeds groter onderdeel van ons leven uitmaken is het ondenkbaar geworden als coaching/personal training zich niet daarin mee ontwikkelt. Vanaf hed...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.